30 Nisan 2014 Çarşamba

BİZDEN HABERLER

 23 Nisan geçeli bir hafta olmuş ...Heyecanımı ve gururumu anlatamam ilk gösterisiydi oğlumun,okuldaki çalışmalarda hiç istekli değildi.Evde hadi prova yapalım dediğimde ''off anne''diyordu.Ben ondan daha heyecanlıyken  EGE fazlasıyla rahattı çıktı ve aslanlar gibi oynadı beni ve öğretmenini çok şaşırttı hiç yanlış yapmadan tamamladı gösterisini.Allahım herkesin yavrusunu kötü kalpli insan görünümündeki varlıklardan korusun.Günlerdir televizyonlardan izlediklerimiz, o annelerin acısı ve bize kalan da korku ve kaygı...Bundan önce de Ege'ye sürekli yabancılarla konuşma ,onlardan birşeyler alma gibi uyarılarda bulunuyorduk bu olaylardan sonra da sürekli konuşulan bunlar olunca bugün Ege ile dışarı çıktığımızda kaldırımda bile elimi bırakmadı.İstersen kendin yürüyebilirsin dediğimde daha bi sıkı tuttu elimi ;((
 Diyete  başlamıştım her gün yürüyordum da ama yine ara verdim.Kilo da vermiştim ama tekrar başlamak lazım.
Bu güzellik PİRAYE teyzelik duygusunu yaşatan bal Piraye.Bu hafta sonu da  kısmetse İstanbul yolcusuyuz,Pirayecikle hasret gidermeye az kaldı.Bu arada 1 MAYIS işçinin emeğin bayramı ve Regaib kandili kutlu olsun.Herkese sağlıklı güzel günler dilerim...

4 yorum:

  1. Gurur duydum okurken gözlerim yaşardı.
    Binlerce kez maşallah Ege ye..
    Benim benim kızım Irmak ın çocukluğuna götürdü..:))
    Allah herkesin yavrusunu esirgesin korusun. Televizyondaki haberlerden ben de çok çok gerilmiş durumdayım..
    Ben hiç ama hiç bırakmadım Irmak ısokağa gezmeye sağa sola. Okula hep servis getirdi götürdü.
    Arkadaş oynaması park falan asla salmadım..
    Gayet de iyi oldu. Şimdi bile evden çıkarken kaç kez söyler şurdayım şu saatte geleceğm. Yanımda şu arkadaşım var bana ulaşamazsan ona ulaş diye..

    YanıtlaSil
  2. Özlem ablacım,teşekkür ederim güzel sözlerin için...Herkesin evladı çok kıymetli,maşallah Irmak'a kurallara hep uymuş.Allahım esirgesin tüm yavrularımızı....Selam ve sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Eftelyacım maşallah bin kere Ege'ye o kadar yakışıklı ki Allah esirgesin:)Aynı korku, kaygı bende de var canım, şimdiden kreşe başlayınca nasıl alışacağım stresi bastı. Senin de bayramın ve kandilin kutlu olsun, çok öpüyorum sizi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Tubacım,kaygı korku tavan yaptı ama umudumuzu da kaybetmeyelim.Okulun ilk zamanları hem Ege hem ben zorlandık ama geçti gitti işte Egeciğim de alışır inşallah...Sevgi ve selamlar.

      Sil

DÜŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ...