22 Aralık 2012 Cumartesi

22.12.2012

Aslında  Ege'nin biten yeleğini paylaşcaktım ama baktım ki hazır taslakda bunlar var yayınlayım dedim bunun adı tembellik...Annemin mekik oyaları elinde pek güzelleri kalmamış ama yine de fena değil bunlar,aslında birgün çeyize koyduklarını paylaşmalıyım .Hiç annemin kızı değilim maşallah elinden her iş geliyor örgü,dantel,bu oyalar,patik ,kaneviçe işi allahım ben niye hiç anneme çekmemişim aa bir de çok güzel su böreği açar.Yapılan çeyiz öylece duruyor aslında üzülüyorda kullanmadığımız için,ben onları ne emeklerle ördüm diye serzenişte bulunuyor canım annem... 
Kızkardeşim çeyizini bile götürmedi çünkü kullanmayacağım yere rezil olmasın dedi.Artık biz de çocuklarımıza veririz o zamanlara onlar ne kadar kullanır hiç bilemiyorum.  
Bu bebek yelekleride eşimin teyzesinin ortada olamayan torunları için ördüklerinden bir ara onları paylaşıcağım.Şükran teyze ördüklerinden ikişer ikişer yapıyor bir oğlu bir kızı var aynı modelden hem alp'in çocuğuna hem Hande'nin çocuğuna...Bu arada Alp Çukurova üniversitesi istatistik son sınıf,Hande ise ODTÜ Uluslararası İlişkilerden yeni mezun oldu ve Türkiyenin eniyi kurumlarından birine işe girdi. ailenin gurur kaynağı ...ayrıca çok seviyorum sizi...
İnşllah bizim çocuklarımızda böyle iyi üniversitelerde eğitim görürler.Ege'nin göbek bağı da ODTÜ 'de gömülü :)) 
 
Posted by Picasa

6 yorum:

  1. Aminnnn inşallah çok iyi üniversitelerde okurlar..Bir de bence kesinlikle annenin kızısın, gerçekten yeteneklisin canım;)

    YanıtlaSil
  2. Çook teşekkür ederim ordan öyle görünüyorsa...
    İnsan çocuğu için en iyisini istiyor.

    YanıtlaSil
  3. aferin canım Ege'nin göbeğini çok iyi bir yere gömmüşsün:)İnşallah oda güzel okullarda okur...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah en önemlisi iyi bir insan olsun...

      Sil
  4. Hepsi çok güzel:)Annen üzülmekte haklı ama zaman o kadar çok şeyi değiştirdi ki zevkler de değişti malesef.Gerçi klasik şeyler hiçbir zaman değerini kaybetmezz,gün gelir iyiki varlarmış der insan:)Ege'nin göbek bağı ODTÜ'de demek ki:)Bilyor musun benim ki hala çekmecemde:))Çocuk marangoz falan mı olacak yoksa;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herşey pratik olsun istiyoruz,ütüden nefret eden ben düşünemiyorum o dantelleri falan ütülediğimi...
      Sıkıntı yok Ege'nin göbek bağı da 10 aylıktı hande ablamıza verdiğimizde...Ege 'nin koca yanaklarından öperiz...

      Sil

DÜŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ...