24 Aralık 2012 Pazartesi

AŞK-I DEKUPAJ :))

 Havalar soğuk biz hep evdeyiz bu durum Ege açısından sinir bozucu hiç anne babasına çekmemiş biz ne kadar evi seviyor dışarı çıkmak istemiyor olsak da, Ege için dışarı eğlence ,aksiyon oyun demek.Park doynamak içina ya da sokakta tanıdığı çocukları eve davet ediyor :))Hafta sonu Ege'ye MERAKLI MİNİK dergisi aldık.Dergideki oyunları faaliyetleri yapıyoruz çok hoşuna gitti Ege paşanın...Tübitak yayınlarının dergi 3yaş sonrası için yazıyor, biz çok sevdik tavsiye ederiz.
  Bu dekupajlar yapılalı  ve fotoğraf çekeli 1ay olmuş ben yeni yayınlıyorum.Peçeteler malumunuz Bim üstteki bardak eskilerin sarelle bardağı ,kayınvalidem içinde birşeyler vermişti ben de boyadım peçeteledim geri iade ettim.Küçük kavanoz Piraye kuşunun mama kavanozlarından bu da istanbu'a gitti.Alttaki teneke kutu, colanın yanında olanlardan öyle yazılı halleriyle sevmiyordum içine çubuk tarçınlarımı koydum böyle daha güzel oldu.

8 yorum:

  1. bende çok severim dekupaj yapmayı elinize sağlık buda çok hoştu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler eğlenceli bir iş sizinkiler de şahane hele keçeler...

      Sil
  2. Yine harika şeyler yapmışsın canım, bayılıyorum dekupaj işlerine:) Teneke kutudan bizde de var, özendirdin bak şimdi beni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinirimi stresimi alıyor seviyorum bunlarla uğraşmayı kesinlikle tavsiye ederim...

      Sil
  3. Çok güzeller,bayıldım..
    Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar merhabalat, Öncelikle çok çok teşekkür ederim bloğumu ziyaret ettiğiniz için. Ben de hemen koştum geldim..:))
    Tam bana yönelik çok güzel bir bloğunuz var bayıldım..:)) Vee hemen izleyiciniz oldum.. Artık daha yakından güzel el becerilerinizi takip edebileceğim..:))
    Bir ufak çekiliş düzenlemştim.. Eğer arzu ederseniz siz de buyrun gelin çekilişime. Şart filan yok zaten yalnızca katılmak istiyoum diye yorum bırakmanız yeterli...
    http://kediminhobidefteri.blogspot.com/2012/12/cekilisim-var-buyrun-gelin.html

    Çok çok selam ve sevgilerimle. Mutlu yıllar diliyorum. Güzel oğluşunuzu da Allah bağışlasın inşallah.. Allah ömürlü etsin..

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler güzel dilekleriniz için...akşam bloğunuzun dibini görene kadar okudum,tam bana göre demiştim.Sizin yorumunuzun da aynı olmasına sevindim.Size de kızınız ve annenizle sağlık ve mutluluk dolu yıllar dilerim...

    YanıtlaSil

DÜŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ...