4 Nisan 2013 Perşembe

ÖRGÜLERE DEVAM

 Dışarda ince ince yağmur yağıyor ve miss gibi toprak kokuyor.Yağmur altında sevdicekle yürüyüş ne güzel olurdu ama şu aralar stresli günler yaşamakta işle ilgili ben de kendi haline bıraktım.Şimdi hadi yürüyüşe çıkalım dese ne iyi olurdu ;)))
 Bu sefer ki örgüler Hatice yengenin Ege'nin deyimiyle Haçite yenne çoook severim kendisini aslında eşimin yengesi, bir ablam olsaydı bu kadar severdim sanırım.Bloğumdan haberdar hatta bloglardan örnek çıkartırız senin örgüleride ekleyelim dedim neden olmasın cevabını alınca hemen fotoğrafladık.Ege de Ezgi ablasının hayvancıklarını dekor yaptı.Yukardaki cepken yeleği kayınvalidem Hatice yengeye hediye etti aynısından sağolsun Ege'ye de ördü.


 Hatice yenge babanaene oluyor bu hazırlıklar bebek için henüz cinsiyeti belli değil...Büyük bir sevinç,heyecan ve merakla torununu beklemekte.Güzel günlerde giysin bunları bebekcik...
 Bu lif de Türkan teyzeye arkadaşı Adana'dan hediye getirmiş,biz çok beğendik.


4 yorum:

  1. Keyfinize diyecek yok maşallah,ne güzel:)Örgüleriniz de çok güzel,bebecik güle güle giysin:)Senin oralar yağmur yağınca ne güzel toprak kokuyordur:)Ege'yi öptüm çok ,seni de:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevdiklerinle keyif seninde hep olsun.
      Biz de Ege'yi ve seniçook öptük ;))

      Sil
  2. ay hepsi çok şirin çok cici..hangine bakacağımı şaşırdım çevremde hamile çok bu ara hediyelik bakıyorum malum yelek de çok kullanılıyor...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yelek bebekler için çok kullanışlı,bunu düşünüp el emeği örüp hediye etmek de nekadar makbule geçer.

      Sil

DÜŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ...