22 Kasım 2013 Cuma

ZOR ZAMANLAR-HOBİ- KUTLAMA

 Hep buralardayım ama bir türlü yazamadım.Bir koşturma gidiyor Ege'yi okula götür  almaya git şeklinde geçiyor zaman,bu aralar üzüntünün de tavan yaptığı anları yaşıyoruz ve binlerce kez şükür ediyoruz sağlımız yerinde sevdiklerimiz yanımızda diye.Eşimin teyzesi zor zamanlar yaşıyor haftaya kemoterapi başlayacak elden bir şey gelmiyor sadece dua ediyoruz.Eşimin teyzesi lafını da sevmiyorum kendi teyzemden farksız inşallah yenicek bu hastalığı o güçlü bir kadın.
 Herşeye rağmen hayat devam ediyor işte,bunlarda Ege'nin öğretmenine öğretmenler günü hediyesi.El emeği bir hediye daha değerli diye düşünüyorum.Elimizden geldiği kadar özenip bezenip bir şeyler yapmaya çalıştık.Bugün de Ege verdi hediyesini kocaman da sarıldı öğretmenimize göre bu sarılma herşeye bedeldi.Hediyemizi çoook beğendi bu da bizi çok mutlu etti.Öğretmenimiz 22.yılını çalışıyormuş ama sanki yeni mezun bir öğretmen gibi çook idealist.Ege'nin okula uyum sürecinde kendisinin katkısı çok büyük.Seviyoruz öğretmenimizi...Erken bir kutlama oldu burdan da başta kardeşim olmak üzere tüm öğretmenlerin bu özel gününü kutlarım.

5 yorum:

  1. Allahtan sonsuz şifalar diliyorum teyzene arkadaşım. Allah yardımcınız olsun.
    Ege'ye maşallah. Okula adapte olmak için öğretmen ne kadar önemli değil mi.. Ben de inşallah yarın annemin ve hayatta kalan öğretmenlerimin gününü kutlayacağım..
    Selam ve sevgilerimle..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,umuyoruz ki her şey daha güzel olacak.Öğretmenimizin hakkını ödeyemeyiz.Ben de annenizin ve sizin öğretmenler gününü kutlarım.

      Sil
  2. cok gecmiş olsun canım..Ege için çok sevindim,gerçekten çok şirin olmuş.bence de el emeği kadar insanı mutlu eden birşey yoktur.Dualarım seninle,öptüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep en iyiyi düşünüyoruz umarım iyi olur.El emeği hediye beni çok mutlu eder empati yaparak hediye yi böyle düşündüm.Öğretmenimizin de çok hoşuna gitti.Ege'ye ve sana sevgiler gönderiyoruz Niğde'den ;))

      Sil
  3. çok geçmiş olsun canım.Ege için çok sevindim.çok güzel olmuş,öğretmeni çok şanslı..dualarım seninle,öptüm

    YanıtlaSil

DÜŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ...