13 Kasım 2012 Salı

ANNEMİN ÖRGÜLERİ

Bu  yeleğin sahibi şuan Erciyes Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik okumakta yani 14 yıllık bir yelek.Annem kuzenim anasınıfına giderken örmüş,teyzemde saklamış geçen yıl anneme vermiş Defne kuzusu giysin diye,abartısız yeni gibi duruyor hiç tüylenme yapmamış Nako ile ince şişle  ördüğünü söylüyor...


Filli süveter,bunun sahibi yok bundan Ege'nin de vardı ama biz kaybettik :((Örnek kalsın diye örmüş hediye edilmeyi bekliyor.

 Örgü battaniyeler,hertürlüsüne bayılıyorum.En çokta tığ işi olanlar bu konuda DERYA KUZUSU'nu tek geçiyorum.Derya hanımın yatıklarına hayranım,bu hayranlıkla başladığım bir ripple yarım durmakta...Aşağıdaki battaniyenin bitmişinide yayınlarım,evdeki ipleri değerlendirmiş oldu anneciğim...Bu battaniyellere sarılarak yatmanın keyfi bir başka sımsıcak tutuyor.
 Ege yanımda yatmakta ,dışarı karanlık sevmiyorum böyle havaları insanı daha da dibe çöktürüyor. Ege, bugünlerde babasını ve beni çıldırtıyor hep ağlamaklı konuşmalar,bağırarak isteklerini söylemeler en çokda babasına şımarıyor ...Atlatacağımızı umuyorum ama buyıl kreşe vermediğime biraz pişmanım çünkü çok üstümüze düştü...Onun açısından düşününcede hak veriyorum arkadaşı yok, dışarı kısıtlı ne kadar oturup onunla faaliyetler de yapsak  çok da mutlu değil...Örgülerden Ege'ye geldi çok alakasız bir  yazı oldu,annemin örgülerinden paylaşıcağım çok şey var zamanla yayınlarım.Hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim....


 

9 yorum:

  1. yelek küçük çocuklar için çok iyi oluyor.diğer battaniyeler üzerine üşüyünçe almak için ideal emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Kardelen,kesinlikle çocuklar için yelek olmazsa olmaz.Onlar hernekadar sevmesede:))Battaniyeleri seviyorum çok üşüyen biri olduğum için benimle kış boyu bütünleşirler.

      Sil
  2. Çok farklı desenler,ellerinize sağlık:)Çok da muntazam örülmüş.Kardelen'e katılıyorum,özellikle süveter çok rahat oluyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Tuba,Yelek ve süveter hala vazgeçilmezlerimiz.Ege büyüsün biraz yelekleri nasıl çıkartıp saklayacak :))

      Sil
  3. annenizinde eline sağlık sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. Yelek ve süveterin desenlerine bayıldım, hep gördüklerimizden çok farklı, battaniyelerin renkleri de cıvıl cıvıl, ellerine sağlık annenizin, ne güzel örmüş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ege Demir'in annesi,annemden biraz yetenek dersi almalıyım bu övgülerden sonra...

      Sil
  5. BLOĞUNA BAYILDIM :)TAKIBINDEYIM BENDE BEKLERIM:)

    YanıtlaSil

DÜŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ...