25 Kasım 2012 Pazar

YİNE DEKUPAJ YENİ DEKUPAJ

Çok seviyorum bu dekupaj işini, bu yaptıklarım 2.geridönüşüm oldu.Öncesinde  eski t shirt parçalarıyla sıcak silikonla kaplamıştım ve saksı olarak bu yaz balkonumu süslemişti.Bu görevini tamamlayınca tabiki atamaya kıyamadım bu kez de dekupaj yapayım dedim,biraz pürüzlü yerleri var ama  çıkaramadım sıcak silikonun izleri.Yine saksı olacaklar biberiyelerim şenlendirecek onları hatta biri gidebilirse İstanbul'a gidecek.






Bu seriyi çok sevdim cam kavonozlar favorim oldu aynı kavonozlardan bulursam bir takım yapamayı düşünüyorum.Buarada ilk kez diş çektirdim :(( 3 kök atmış bir azı dişi... Fenaydı yarın yine randevumuz var yanındaki dişi de çürütmüş o alınacak ve kanal tedavisine başlanıcak başka bir diş için.Rastgele bi doktora gittik ama çok şeker bir bayan doktorumuz çok rahatlattı birebir ilgilendi,gözgöze iletişim kurabildik en azından doktorların hiç yüzüne bakmadan konuşmalarına sinir oluyorum.Biraz empati ile onlarıda anlamak lazım ama....Herkese sağlıklı ve mutluluk dolu günler diliyorum....

4 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun, gerçekten doktorla iletişim kurabilmek çok önemli, bazı doktorlara bir soru sorarsın offf bunu da sordun ya tarzında bakarlar..
    Bu dekupaja bayılıyorum, ama şimdilik sadece resimlerden, hiç denemem olmadı istiyorum bakalım ne zamana kısmet:) Ellerine sağlık, hepsi çok güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Tuğba,sanırım herşeyden önce insan olmak gerekiyor.Dekupaj'ı çok seviyorum blogdan önce hayran hayran bakardım,tavsiye ederim Ege Demir 'den fırsat bulursan...Zevkli bir uğraş hemde geri dönüşüm oluyor.Sevgilerle.

      Sil
  2. Çok ciciler bende daha kendime yapcaktım fırsat bulursam da başlayamadım daha :) millete yapmaktan kendime yapamıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en kısa zamanda yaparsınız inşallah,ama el emeğinin hediye edilmesi ayrı bir güzellik...

      Sil

DÜŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ...