27 Şubat 2013 Çarşamba

EGE ' YE BERE VE BOYUNLUK

Bahardan kalma günler yaşıyoruz gündüz bir ara 21dereceyi gördük, şuan da bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor.Bozkırın ortasında kar'a hasret gittik. Biz bu bahar havalarının tadını fazlasıyla çıkardık,tabi ki mekanımız park...Ege tüm enerjisini attı.Ege park da oynarken ben de annelerle sohbetdeyim ama bir gözüm Ege de ,annelerden biri' çok pimpiriklisin bir şey' olmaz rahatlığında yorumlarını sıraladı tek çocuk olduğundan böyleymişim ikincisi olsun böyle davranmazmışım bir de ikincisini hemen yapmalıymışım ki ara açılmasınmış...İlk defa gördüğün birine nasıl böyle cümleler kuruyorlar hayret ediyorum.Bu ne rahatlık canım.Bahardan kalma günler yaşıyoruz ama kışlık örgüleri  de örmeye devam ediyoruz

Örgüde  kendimi geliştiriyorum sanırım karışık renkli  bere ve boyunluğu ben ördüm,aşağıdakileri de annem ördü.Boyunluk çocuklarda çok kullanışlı olduğunu keşfettik.Ege de severek kullanıyor

 

Posted by Picasa

10 yorum:

  1. Ooo maşallah ellerinize sağlık.. Ben örgü biliyorum ama tığ işini genelde daha çok seviyorum.. Annenizin ördükleri de çok güzel.. Güzel mutlu günlerde giysin inşallah Ege..:))
    Selam ve sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Ben de tığ işini daha çok seviyorum ama kalın şiş kalın iple de örgü çoook zevkli oluyor tavsiye ederim.
      Bizden de selam ve sevgiler....

      Sil
  2. Çok güzel olmuş elinize sağlık. Boyunluk iyi fikir seneye bende öreyim oğluma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler,tavsiye ederim kullanışlı hem de...

      Sil
  3. Kapkalın örgü deseni ne kadar hoş durmuş,ellerinize sağlık:)insanlar çok biliyor herşeyi,2. çocuk yapınca 1.'sinin pabucu dama mı atlıyormuş:)Amman boşver,egosunu tatmin ediyor insanlar işte:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Tuba,insanlar çok bildiğini sanıyor.İlk çocukda gösterdiğin ilginin bence daha fazlasını gösteriyor eksikliklerini görüyor.Ağzı olan knuşuyor işteee;)))

      Sil
  4. Ellerinize sağlık... Ege güle güle, güzel günlerde kullansın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler,Ege 'nin atkılardan daha çok sevdiği kesin.

      Sil
  5. Boyunluk örmek hiç aklıma gelmemişti. bence de atkıdan daha kullanışlıdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tavsiye ederim atkıdan daha kullanışlı çekiştirme derdine son ;))

      Sil

DÜŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ...