22 Mayıs 2013 Çarşamba

SONUNDA BİTEN BATTANİYEM ;))

 Çok büyük bir hevesle ördüğüm battaniyem sonunda bitti.Nedendir bilmiyorum örgü battaniyelere karşı bir zaafım var çook seviyorum.aslında biraz büyük oldu.Ege'nin yatağı için örmeye başlamıştım ama iplerim bu kadarına yetti ve de sıkıldım 1 yılda ördüm ama bitti işte...Elde kalan iplerle yaptım incelikleri birbirini tutmadı ama inatla ördüm,bir daha ki sefere aynı kalınlıkda yün ve daha uyumlu renklerle örmeyi planlamaktayım.Ege bebekken ördüğüm bir battaniyen daha var ki onu göstermeye hiç cesaretim yok artık hangi psikolojiyle ördüysem renk uyumu denen şey yok birbirine aykırı renkler birarada.30*30 büyüklükde kareler örüp birleştirmiştim.Şimdilerde güzel renkli battaniyem ile yollarımızı ayırdık;))Annem Kırşehir' de ki eve götürdü.


 Bu şalı da ilk gördüğümde çok beğenmiştim ama nasıl yapılır bir türlü bulamamıştım.İnsan isteyince oluyor hırslı biri de değilimdir ama  araştıra araştıra buldum yapılışını ör sök tekniği de işe yaradı.Bu kış bunları kullanıcak kış olmadı ama gelecek kışa kullanırız diye umud ediyoruz.

8 yorum:

  1. Ellerinize sağlık, çok güzel olmuşlar:)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuşlar. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Renklerin uyumuna bayıldım,süpersin,ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. Şal çok ama çok ama çoook güzel olmuş, ellerine sağlık, bayılıyorum bu kadar becerikli annelere, denesem yapabilirmiyim ki, örgüden anlamam aslında ama çok beğendim :))

    YanıtlaSil
  5. Ellerine emeğine sağlık canım. Bayıldım...Bloğunu çok beğendim ve takibe aldım. Bana da beklerim .Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar,
    Bloğunuzun yeni takipçisiyim. Çok beğendim paylaşımlarınızı.
    Sizi izlemeye aldım.
    Bana da beklerim. http://fatoscatadlar.blogspot.com/
    Güzel paylaşımlarda tekrar görüşebilmek dileği ile,
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Renk uyumu cok hos:)) bu arada o saldan bende ordumm cok kullanisli biseyy:)) benimki yandan baslanip oruluyo daha cok fular havasi veriyo, 10 ilmek basliyip artirip ortaya geldikten sonra belli araliklarla azaltiyosun.. bir gunde bitiyo hemen:) istersen bi de oyle dene :)) sevgilerr;))

    YanıtlaSil

DÜŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ...