10 Mart 2014 Pazartesi

KEÇE DENEDİK

 Yine verilen uzun aralardan sonra burdayım.Aslında hep burdayım ama bazen bilgisayardaki sorunlar bazen de benim üşengeçliğim.Ege'nin doğum gününü kutladık aslında bununla ilgili yazıcaktım ama yine üşengeçliğim tuttu.Fotoğrafları bilgisayara atmadığım için hazırdaki fotoğraflarla yazayım artık dedim.Okula giderken eşofman en büyük kurtarıcımız hem rahatlık hem de tuvalet  de kolaylık sağlıyor.Esofmanlar vazgeçilemezimiz olunca dizleri deliniyor malum.Biz de keçe almış iken küçük denemeler yaptık ve okul eşofmanlarımızı ev eşofmanı olarak ayırdık.Gel gör ki Ege bu halini daha çok sevince okula bile giydi.
 Aşağıdaki arabayı da doğum gününde hediye vermek için  için denedik ama sadece denemekle kaldık.Keçe işiyle uğraşıp bundan para kazanan arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum.Seri üretim hiç bana göre değilmiş.

5 yorum:

  1. Doğumgünü kutlu olsun Ege'nin,sağlıklı,mutlu,şen bir ömür onun olsun:)Çok güzel olmuş araba eşofmana,aynen ben de senin gibi düşünmüştüm ama 1 tane yapmakla kalmıştım:))Çok öptm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Tubacım,güzel temennilerin için.Seri üretim sabır işi...Sevgilerimle...

      Sil
  2. Ah ah sen benim verdiğim uzun araları bir bilsen..
    Ben de bloğumla biraz daha ilgilenmeliyim o yüzden ne olur kaçırdıklarım varsa özür diliyorum..
    Ve inanır mısın ben de keçe çalışmalarına başladım..:))
    Çok da sevdim. Seninki kadar güzel olmasa da güzel vakit geçirtiyor..:))
    Çok çok öpüyorum..
    Selam ve sevgiler..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet siz benden de uzun aralar verdiniz aklımdasınız umarım herşey yolundadır.Keçe çok zevkli yapmayı planladığım bi dolu şey kaydettim umarım yaparım.
      Çok uzun aralar vermeyin.Bizden de kocaman selam ve sevgiler...

      Sil
  3. Ege'ye sağlıklı uzun ömürler diliyorum.Eşofmanı keçe ile yenilemek güzel fikir,bende çocuklar küçükken hazır çıkartmalardan yapardım böyle tamiratlar:)Keçe denemeleri bende yapmak istiyorum,bakalım kısmetse çok güzel şeyler üreten arkadaşları görünce hevesleniyorum:)Ellerine sağlık,selam ve sevgiler:))

    YanıtlaSil

DÜŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ...