16 Aralık 2013 Pazartesi

BERE VE BOYUNLUK

 Sımsıcak bir merhaba,dışarısı -10 çook soğukk biz sıcak evimizdeyiz allah dışarda çalışanların yardımcısı olsun.Kışın vazgeçilmezi örgüler,benim için terapi ördükçe iyi hissediyorum kendimi.Bu bere ve boyunluğu öreli çok oldu hediye bile edildi.Ege'nin en iyi arkadaşı Efe'ye hediye edildi güzel günlerde kullansın efecik.Ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız anne ve babası Efe'nin annesi hamile kardeşleri olucak evet arkadaşım ikizlere hamile o çok şaşkın ama Efe çok mutlu kardeşlerim olucak diye seviniyor.Ege de ondan hevesle benim de kardeşlerim olsun moduna girdi.İkiz büyütmek çok zor olsa gerek arkadaşım şimdiden telaşlanıyor,çalışan bir anne öğretmen 1,5saatlik köye gidip geliyor allah yardımcısı olsun.

 Bu da benim hala bitmeyen battaniyem o bir köşe de dururken ben yeni örgüler yapmaktayım.Piraye balına ördüm iki tane onu da yayınlarım.Kendime bere örmek istiyorum bir türlü karar vermiyorum en kolayı ör sök bere saınırım soğuklar geçmeden örsem iyi olur.Sımsıcak ve sağlıklı günler dilerim.

6 yorum:

  1. bir boyunlukta beniö öresim var bu soğuk havalarda iyi oluyor.hepsi şahane battaniye daha şahane elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendime ben de örmek istiyorum ama elimde bir örnek olmayınca cesaret edemiyorum.

      Sil
  2. benimde böyle bitmeyen bir battaniyem var :)) elinize sağlık berede boyunlukta çok hoş,sahibi güzel günlerde kullansın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,battaniyem bitse hiç fena olmayacak şu soğuk günlerde...

      Sil
  3. battaniye işi bıraz uzun suruyor malesef,bende bıtırmek ıcın annemden destek almıstım,eline sağlık,bende beklerım bloguma,sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geldim bile ;))anneme bitirmesi için öyle çok şey veriyorum ki buna azmettim bitereceğim...Sevgiler...

      Sil

DÜŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ...